ENERGIRÅDGIVING

Vi hjelper deg med å kartlegge hvilke tiltak som kan være smarte for deg og dine behov!

Kraftkar Energi har sertifisert energirådgiver som tilfredsstiller kompetansekravene i henhold til

Energimerkeforskriften §18.

Vi tilbyr gode bygg- og energifaglige råd om energitiltak som er skreddersydde for din bolig og ditt behov. Vi kan også energimerke din bolig slik at du får en presis og godkjent energiattest.


Energimerkeforskriften for bygninger stiller krav til boligeier om fremleggelse av energiattest ved salg og utleie. Videre skal det utarbeides en ny energiattest dersom det er gjennomført vesentlige bygningsendringer eller endringer i de tekniske systemer som påvirker energimerket.

Ved oppføring av ny bolig skal det, ihht til byggesaksforskriften, fremlegges energiattest.

Enova tilbyr økonomisk støtte  til private boligeiere som ønsker energirådgivning for oppgradering av egen bolig. Vår energirådgiver vil gjennomføre en grundig vurdering av din boligs faktiske energitilstand og gi deg en rapport som viser hvordan du kan gjøre boligen mer energieffektiv. Dette kan hjelpe deg med å prioritere energitiltak og sikre at du oppnår størst mulig besparelse på energikostnadene dine.

Når du har mottatt energirapport fra oss, vil du også få en tiltaksplan som viser hvilke tiltak som kan gi deg støtte fra Enova.

Gjennom Enovas støtteordning kan du også få en bedre energimerking på boligen din. Energimerkingen viser hvor energieffektiv boligen din er og kan påvirke verdien. Ved å gjøre energieffektive tiltak kan du forbedre energimerket ditt og potensielt øke verdien av boligen din.

For å kunne motta støtte til energirådgivning er det en forutsetning at energirådgiver engasjeres i en tidlig fase, og er med i planleggingen.

Kraftkar Energi er en leverandør, entreprenør, installatør og ikke minst en visjon.


Vi er her for private, bedrifter, landbruket og det offentlige. Vi har som mål å hjelpe våre kunder med å gjøre overgangen til bærekraftige bygg enklere. Kraftkar Energi skal være i konstant utvikling for å holde tritt med fremtidens grønne teknologi.

Vi mener at alle sitter på potensiell energi som bare venter på å bli høstet.


Solenergi, vind, vann, bioavfall, jordvarme eller tyngdekraften sjøl. Vårt mål og visjon er å finne ditt potensial og gjøre deg til en Kraftkar.

Enova tilbyr økonomisk støtte til private boligeiere som ønsker energirådgivning for oppgradering av egen bolig.

KONTAKT OSS FOR HJELP TIL DITT PROSJEKT